Αλμυρά μάφινς
από Αναστάσιος Παπαλαζάρου

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 2 αβγά
- 1 πλήρες γιαούρτι
- 100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 75 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
- 3 κουταλιά ελαιόλαδο
- 100 γρ. ζαμπόν βραστό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες ή κύβους
- Αλάτι
- πιπέρι
- 2 αβγά
- 1 πλήρες γιαούρτι
- 100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 75 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
- 3 κουταλιά ελαιόλαδο
- 100 γρ. ζαμπόν βραστό, κομμένο σε λεπτές λωρίδες ή κύβους
- Αλάτι
- πιπέρι