Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΑλμυρή σαρλότ με κασέρι, ανθότυρο και καρδιές αγκινάρας
Ab logo
  • Αλμυρή σαρλότ με κασέρι, ανθότυρο και καρδιές αγκινάρας

Αλμυρή σαρλότ με κασέρι, ανθότυρο και καρδιές αγκινάρας

από AB FOODSTORIES
Αλμυρή σαρλότ με κασέρι, ανθότυρο και καρδιές αγκινάρας
Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
10 μερίδες
  • 20 φέτες ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 350 γρ. καρδιές αγκινάρας κατεψυγμένες, ψιλοκομμένες
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος light
  • 1 κ. γ. βασιλικός ξερός
  • 8 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 5 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 200 γρ. κασέρι, τριμμένο
  • 200 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 20 φέτες ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
  • 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 350 γρ. καρδιές αγκινάρας κατεψυγμένες, ψιλοκομμένες
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος light
  • 1 κ. γ. βασιλικός ξερός
  • 8 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • 5 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
  • 200 γρ. κασέρι, τριμμένο
  • 200 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι