Αλμυρή σαρλότ με κασέρι, ανθότυρο και καρδιές αγκινάρας
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 10 μερίδες
- 20 φέτες ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
- 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 350 γρ. καρδιές αγκινάρας κατεψυγμένες, ψιλοκομμένες
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 1 κ. γ. βασιλικός ξερός
- 8 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 5 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 200 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 200 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 20 φέτες ψωμί για τοστ, χωρίς κόρα
- 100 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
- 350 γρ. καρδιές αγκινάρας κατεψυγμένες, ψιλοκομμένες
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος light
- 1 κ. γ. βασιλικός ξερός
- 8 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα
- 5 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 200 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 200 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι