PT1H30M9 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/hda/h09/8909235322910.jpg?buildNumber=5 αβγά (για το παντεσπάνι)1/4 φλιτζάνι βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίουαμύγδαλα φιλέ, καβουρδισμένα (για γαρνίρισμα)2 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)1 κουτάλι κορν φλάουρμερικές σταγόνες εκχύλισμα αμυγδάλου (για την κρέμα)1/2 φλιτζάνι ζάχαρη (για την κρέμα)2 (χυμό και ξύσμα) (Για την κρέμα) πορτοκάλια250 γρ. κρέμα γάλακτοςλίγο αλάτι1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένομερικές σταγόνες εσάνς αμυγδάλου (για το παντεσπάνι)1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και αλεσμένα σε πούδρα (για το παντεσπάνι)2/3 φλιτζάνι ζάχαρη (για το παντεσπάνι)2 (ξύσμα) (για το παντεσπάνι) πορτοκάλιαάχνη ζάχαρη