facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΑνοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
Ab logo
  • Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό

από τη Food blogger Funky Cook
Ανοιχτό Τοστ με σπιτικό ψωμί ολικής, gouda, αβοκάντο και αυγό
Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

6 μερίδες
  • 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
  • 20 g Νωπή μαγιά
  • 180 ml Χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
  • 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
  • 4 Αυγά
  • 2 τμχ Αβοκάντο
  • 5 τμχ Ντοματίνια
  • 5 τμχ Baby Καρότα
  • 1 τμχ Μοσχολέμονο
  • Κόλιανδρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • 430 g Αλεύρι Ολικής Άλεσης
  • 200 g Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό πλήρες
  • 20 g Νωπή μαγιά
  • 180 ml Χλιαρό νερό
  • 1 κουτ. γλυκού Μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού Αλάτι
  • 2 κουτ. Σούπας Βρώμη
  • 1 τμχ Gouda NOYNOY σε φέτες
  • 4 Αυγά
  • 2 τμχ Αβοκάντο
  • 5 τμχ Ντοματίνια
  • 5 τμχ Baby Καρότα
  • 1 τμχ Μοσχολέμονο
  • Κόλιανδρο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Για το ψωμί: Σε ένα μπωλ βάζουμε το νερό, ελαφρά χλιαρό, μέσα διαλύουμε το μέλι, την μαγιά και 2 κουταλιές της σούπας από το αλεύρι. Αφήνουμε το μείγμα σε ζεστό σημείο για 20 λεπτά. Κατόπιν σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το γιαούρτι και το προζύμι και ζυμώνουμε για 5 λεπτά. Aφήνουμε για 35-40 λεπτά τη ζύμη σε ζεστό σημείο να διπλασιαστεί και πλάθουμε ένα καρβέλι ή μια φρατζόλα. Σε ένα σκεύος στρώνουμε μια καθαρή πετσέτα, πασπαλίζουμε με τη βρώμη και ακουμπάμε μέσα το ψωμί. Αφήνουμε για 40 λεπτά, ξανά σε ζεστό σημείο και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C.Αφού περάσουν τα 40 λεπτά, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα δίσκο ψησίματος και αναποδογυρίζουμε προσεκτικά τη φουσκωμένη ζύμη. Ψήνουμε για 50 περίπου λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα. Για το σερβίρισμα Βάζουμε τα αυγά να βράσουν από 4-7 λεπτά, ανάλογα με τη ρευστότητα που επιθυμούμε. Σε ένα μπώλ βάζουμε το αβοκάντο και το πολτοποιούμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το χυμό του μοσχολέμονου, λίγο κόλιανδρο, αλάτι και πιπέρι. Σε κάθε φέτα ψωμιού βάζουμε μια κουταλιά αβοκάντο, 2 φέτες Gouda ΝΟΥΝΟΥ και ένα αυγό κομμένο στη μέση. Σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τα καρότα.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο