Αρνάκι ταζίν με ξερά βερίκοκα και κουκουνάρια
από AB FOODSTORIES

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κιλό αρνί, σε μέτρια κομμάτια
- 500 ml νερό
- 2 κ. σ. ροδόνερο
- 300 γρ. ξερά βερίκοκα
- 150 ml ελαιόλαδο
- 1,5 κιλό ξερά κρεμμύδια, σε ροδέλες
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1/2 κ. γ. σαφράν, σε σκόνη, ανακατεμένη με 2 κουτ. σούπας καυτό νερό
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ. γ. κανέλα, σκόνη
- 1 κ. γ. κύμινο, σκόνη
- 1 κ. γ. κόλιανδρο ξερό, σπασμένο
- 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 50 γρ. κουκουνάρια, καβουρδισμένα
- 1/2 ματσάκι δυόσμος, ψιλοκομμένος
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 1 κιλό αρνί, σε μέτρια κομμάτια
- 500 ml νερό
- 2 κ. σ. ροδόνερο
- 300 γρ. ξερά βερίκοκα
- 150 ml ελαιόλαδο
- 1,5 κιλό ξερά κρεμμύδια, σε ροδέλες
- 1 ξυλάκι κανέλας
- 1/2 κ. γ. σαφράν, σε σκόνη, ανακατεμένη με 2 κουτ. σούπας καυτό νερό
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κ. γ. κανέλα, σκόνη
- 1 κ. γ. κύμινο, σκόνη
- 1 κ. γ. κόλιανδρο ξερό, σπασμένο
- 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
- 50 γρ. κουκουνάρια, καβουρδισμένα