Ατομικά σουφλέ με τομάτα, κόκκινη πιπεριά και πέστο
από Τίνα Webb

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 μεγάλες πιπεριές κόκκινες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 300 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες (χωρίς τη φλούδα και στραγγισμένες)
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 25 γρ. βούτυρο και λίγο για το ταψί
- 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλιές της σούπας πέστο
- 150 γρ. ζεστό γάλα
- 25 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- 3 αβγά (χωριστά οι κρόκοι από το ασπράδια)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 4 μεγάλες πιπεριές κόκκινες
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 300 γρ. ντομάτες ψιλοκομμένες (χωρίς τη φλούδα και στραγγισμένες)
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 25 γρ. βούτυρο και λίγο για το ταψί
- 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλιές της σούπας πέστο
- 150 γρ. ζεστό γάλα
- 25 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι
- 3 αβγά (χωριστά οι κρόκοι από το ασπράδια)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι