Ατομικές σαλάτες με φέτα και ανθότυρο, κανταΐφι ψητό και σορμπέ λαδολέμονο με θυμάρι
PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h6c/h20/9018185547806.jpg?buildNumber=250 ml νερό2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι250 g. ζάχαρη250 ml χυμό λεμονιού2 ξύσμα από λεμόνι101 ml έ. π. ελαιόλαδο201 g. φύλλο κανταΐφι80 g. βούτυρο, λιωμένο20 χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι150 g. τυρί φέτα, τριμμένη450 g. ανθότυρο1 ματσάκι ρόκα2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο1 κ.σ. ξίδι