Αβγά καπρέζε με πέστο βασιλικού, ντοματίνια και μοτσαρέλα
από AB FOODSTORIES
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΠλούσια σε πρωτεϊνη
Πάσχα,Καλοκαιρινό Γεύμα
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 8 κόκκινα αβγά, βρασμένα, κομμένα στη μέση
- 160 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 160 γρ. μοτσαρέλα, σε κομμάτια
- 3 κ.σ. πέστο βασιλικού
- 15 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7063706
7133277
7084704
7230502
Για δες 2 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ανακατεύουμε με το πέστο βασιλικού. Βάζουμε σε πιατέλα τα αβγά, αλατοπιπερώνουμε, σκορπάμε γύρω τα ντοματίνια και την μοτσαρέλα και ραντίζουμε με το ελαιόλαδο. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Πλούσια σε πρωτεϊνη
Πάσχα,Καλοκαιρινό Γεύμα
Μεσημεριανό
Άνοιξη,Καλοκαίρι
Ορεκτικό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7063706
7133277
7084704
7230502
Για δες 2 ακόμη προϊόντα