Αβγά ποσέ με σπαράγγια στο ατμό, φρέσκο σπανάκι και ανθότυρο
από AB Food Stories

Εύκολη
1'- 30'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 2 μερίδες
- 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού λεμόνι (χυμός)
- 1 κουτ. σούπας ξίδι
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 4 αβγά
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι (για τα αβγά)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 12 σπαράγγι, καθαρισμένο
- 200 g σπανάκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 60 g ανθότυρο
- 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
- 1 κουτ. γλυκού λεμόνι (χυμός)
- 1 κουτ. σούπας ξίδι
- πιπέρι (για τη σάλτσα)
- 4 αβγά
- 1 κουτ. γλυκού αλάτι (για τα αβγά)
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 12 σπαράγγι, καθαρισμένο
- 200 g σπανάκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 60 g ανθότυρο