Ας μαγειρέψουμε
1. Ανακατεύουμε τον κιμά γαλοπούλας, το λουκάνικο, την τριμμένη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τη μαγιονέζα, την πάπρικα, τη μουστάρδα και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. 2. Πλάθουμε το μείγμα σε 4 μπιφτέκια και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο, πριν τα ψήσουμε. 3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 8’-10’, γυρίζοντάς τα ανά διαστήματα, μέχρι να ψηθούν καλά. 4. Φτιάχνουμε τα burger αλείφοντας τα ψωμάκια με λίγη μαγιονέζα Hellmann’s Real, έπειτα τοποθετούμε το μπιφτέκι, την τομάτα και το κρεμμύδι και κλείνουμε το burger.