facebook-pixel
Ab logo
  • BURGER ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
BURGER ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

BURGER ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

από Ηellmann's
Εύκολη
1'- 30'
5/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

4 μερίδες
  • 500 g κιμάς γαλοπούλας
  • 100 g τσορίθο (ή άλλο φρέσκο λουκάνικο)
  • 100 g φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανός
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s Απαλή
  • 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι, τριμμένο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
  • 4 φέτες τομάτα
  • ροδέλα κρεμμύδι
  • 4 ψωμάκια για burger
  • 500 g κιμάς γαλοπούλας
  • 100 g τσορίθο (ή άλλο φρέσκο λουκάνικο)
  • 100 g φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. μαϊντανός
  • 3 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 2 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s Απαλή
  • 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι, τριμμένο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο
  • 4 φέτες τομάτα
  • ροδέλα κρεμμύδι
  • 4 ψωμάκια για burger

Ας μαγειρέψουμε

1. Ανακατεύουμε τον κιμά γαλοπούλας, το λουκάνικο, την τριμμένη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τη μαγιονέζα, την πάπρικα, τη μουστάρδα και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. 2. Πλάθουμε το μείγμα σε 4 μπιφτέκια και τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο, πριν τα ψήσουμε. 3. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για 8’-10’, γυρίζοντάς τα ανά διαστήματα, μέχρι να ψηθούν καλά. 4. Φτιάχνουμε τα burger αλείφοντας τα ψωμάκια με λίγη μαγιονέζα Hellmann’s Real, έπειτα τοποθετούμε το μπιφτέκι, την τομάτα και το κρεμμύδι και κλείνουμε το burger.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
BBQ
Σνακς