Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνBreakfast Bowl με Σπιτική Γκρανόλα και Γιαούρτι
Ab logo
  • Breakfast Bowl με Σπιτική Γκρανόλα και Γιαούρτι

Breakfast Bowl με Σπιτική Γκρανόλα και Γιαούρτι

από τη Food blogger Funky Cook
"ΝΟΥΝΟΥ Με Το Καλημέρα Breakfast Bowl με Σπιτική Γκρανόλα και Γιαούρτι"

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Πρωινό
Άλλο
Breakfast Bowl με Σπιτική Γκρανόλα και Γιαούρτι

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες

1 μερίδες
  • 600 g γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ Εκλεκτό Πλήρες
  • Φρούτα (ακτινίδιο, λωτό, ρόδι, γκρέιπ φρουτ, βατόμουρα)
  • 150 g Βρώμη σε Νιφάδες
  • 80 g Πίτουρο Βρώμης
  • 30 g Σπόρους Chia
  • 30 g Σουσάμι
  • 80 g Αμύγδαλο Φιλέ
  • 150 g Αποξηραμένα Φρούτα (σταφίδες, χουρμάδες, βατόμουρα, αρώνια, βερίκοκο)
  • 80 g Μέλι
  • 50 ml Ελαιόλαδο
  • 1 τμχ Μεγάλο Πορτοκάλι
  • 1/2 κουτ. Γλυκού Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 Κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη

Ας μαγειρέψουμε

Η σπιτική γκρανόλα: Κόβουμε τα φρούτα σε ομοιόμορφα μικρά κομμάτια. Σ΄ένα μπωλ ανακατεύουμε τα φρούτα, τη βρώμη, νιφάδες και πίτουρο, τους σπόρους, το σουσάμι και το αμύγδαλο. Σ’ ένα κατσαρολάκι ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το μέλι, το χυμό του πορτοκαλιού και τα μπαχαρικά. Τα βάζουμε να πάρουν μια βράση και αποσύρουμε. Ραντίζουμε με το ζεστό σιρόπι το μείγμα και ανακατεύουμε καλά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε δίσκο ψησίματος, τον οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά, στους 170ο C, στις αντιστάσεις σε προθερμασμένο φούρνο. Αφήνουμε τη σπιτική γκρανόλα να κρυώσει εντελώς και αποθηκεύουμε σε βάζα. Σερβίρουμε με γιαούρτι μερικές κουταλιές γκρανόλα και φρέσκα φρούτα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική Παραδοσιακή
Κλασική
Πρωινό
Πρωινό
Άλλο
  • Breakfast Bowl με Σπιτική Γκρανόλα και Γιαούρτι