Buddha bowl με κινόα, αβοκάντο, σπαράγγια, φράουλες, κολοκυθόσπορους, λάιμ
από AB Food Stories
Δυσκολία
ΜέτριαΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 1 μερίδες
- 1 φλ. κινόα
- 1 αβοκάντο
- 4 σπαράγγια
- 5 φράουλες
- 1 κουτ. σούπας κολοκυθόσπορος
- 1 λάιμ
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Ας μαγειρέψουμε
Ετοιμάζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αφήνουμε να κρυώσει και με ένα πιρούνι την ανακατεύουμε να αφρατέψει. Κόβουμε το αβοκάντο σε λωρίδες και το περιχύνουμε με τον μισό χυμό από το λάιμ. Βράζουμε τα σπαράγγια για 3-4 λεπτά, να παραμείνουν τραγανά. Σε ένα μπολ βάζουμε την κινόα και στρώνουμε από πάνω το αβοκάντο και δίπλα τα σπαράγγια, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι και τον υπόλοιπο χυμό λάιμ. Σκορπίζουμε τις φράουλες, πασπαλίζουμε με τον κολοκυθόσπορο και σερβίρουμε.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Άλλη
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο