Ας μαγειρέψουμε
Για την coleslaw τρίβουμε το λάχανο και το καρότο σε ένα μπολ. Τα στύβουμε πολύ καλά, ώστε να αφαιρεθούν τα υγρά τους και ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα. Για το μπιφτέκι πλάθουμε τον κιμά φροντίζοντας να το φτιάξουμε επίπεδο αλλά αφράτο. Αφού το ετοιμάσουμε, αλατίζουμε και από τις δύο πλευρές. Έπειτα, ψήνουμε το μπιφτέκι στο grill και από τις 2 πλευρές για 14’ συνολικά. Ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε για 5’. Κόβουμε το ψωμάκι στη μέση και τοποθετούμε πρώτα την coleslaw κι έπειτα το μαρούλι, το μπιφτέκι, τα μανιτάρια και από πάνω το αγγουράκι. Αλείφουμε το άλλο κομμάτι του ψωμιού με μουστάρδα και το τοποθετούμε στην κορυφή κλείνοντας το burger.