Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνCARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ
Ab logo
  • CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες

2 μερίδες
  • 160 g Barilla Fusilli Ολικής Αλέσεως
  • 70 g Αβοκάντο
  • 2 Κρόκοι Αβγού
  • 60 g Φρέσκα Κρεμμύδια
  • 20 g Τυρί Pecorino
  • 40 ml Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο

Ας μαγειρέψουμε

Μαγειρεύουμε τα Fusilli σε μία μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Παράλληλα, κόβουμε το αβοκάντο και τα φρέσκα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο. Παράλληλα, χτυπάμε τους κρόκους αβγών με το Pecorino και δύο κουταλιές της σούπας από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε φρεσκοαλεσμένο πιπέρι. Μόλις τα ζυμαρικά είναι al dente, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια. Τα απομακρύνουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε αρχικά τους κρόκους αβγών και έπειτα τα κομμάτια του αβοκάντο. Προσθέτουμε μία κουταλιά της σούπας από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά για μία πιο κρεμώδη σάλτσα. Ανακατεύουμε για ένα λεπτό και πασπαλίζουμε με το Pecorino και το μαύρο πιπέρι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο
  • CARBONARA ΜΕ FUSILLI ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ