CARBONARA ΜΕ PENNE ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Αξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες
- 160 g Barilla Penne Rigate
- 70 g Σπανάκι
- 40 g Κόκκινα Φασόλια
- 3 Κρόκοι Αβγού
- 70 g Τυρί Pecorino
- 40 g Γάλα
- 20 ml Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο
Ας μαγειρέψουμε
Ανακατεύουμε τους κρόκους αβγού, το αλάτι, το 1/3 του Pecorino και το γάλα. Μαγειρεύουμε το baby σπανάκι σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και τα κόκκινα φασόλια. Στο μεταξύ, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε στο τηγάνι με το σπανάκι. Προσθέτουμε τους κρόκους αβγών και 2 κουταλιές της σούπας από το νερό που έβραζαν τα ζυμαρικά. Ανακατεύουμε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε το Pecorino, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με μαύρο πιπέρι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο