Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνCASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Ab logo
  • CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Casarecce από ρεβίθια με σάλτσα πέστο και λαχανικά

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Θα χρειαστώ υλικά για 2 μερίδες

2 μερίδες
  • 160 g Barilla Casarecce από Ρεβίθια
  • 80 g σάλτσα Barilla Pesto alla Genovese
  • 150 g κολοκυθάκια
  • 100 g κόκκινες & κίτρινες πιπεριές
  • 1 κουτ. γλυκού έξτρα παρθένο ελιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού Αλάτι

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Casarecce από Ρεβίθια 250g
    250 γρ
    14,12 Ε/ κιλ
    €3,53
    7454368
  • Σάλτσα Pesto Genovese 190gr
    190 γρ
    15,21 Ε/ κιλ
    €2,89
    7084626
  • Πιπεριές 3 Χρωμάτων Γλυκιές Εισαγωγής 450g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7446011
  • Ας μαγειρέψουμε

    Αρχικά πλένουμε καλά και κόβουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια. Ζεσταίνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τα λαχανικά μας να πάρουν χρώμα. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να βράσει νερό και προσθέτουμε αλάτι. Μαγειρεύουμε τα Casarecce από ρεβίθια για 7 με 9 λεπτά. Στη συνέχεια αραιώνουμε λίγο τη σάλτσα πέστο με το νερό που χρησιμοποιήσαμε για να βράσουν τα Casarecce μας. Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε καλά και τα ανακατεύουμε μαζί με τη σάλτσα πέστο και τα λαχανικά. Είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε το πιάτο μας.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Μεσογειακή
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Μεσημεριανό
    Κυρίως πιάτο
    • CASARECCE ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Casarecce από Ρεβίθια 250g
    250 γρ
    14,12 Ε/ κιλ
    €3,53
    7454368
  • Σάλτσα Pesto Genovese 190gr
    190 γρ
    15,21 Ε/ κιλ
    €2,89
    7084626
  • Πιπεριές 3 Χρωμάτων Γλυκιές Εισαγωγής 450g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7446011