Ας μαγειρέψουμε
Ετοιμάζουμε το BBQ και λαδώνουμε τη σχάρα. Τοποθετούμε τον κιμά σε μπολ και αφού βρέξουμε τα χέρια μας με νερό, τον χωρίζουμε σε 6 ίσα μέρη. Πλάθουμε 6 burgers με πάχος 2-1/2 cm. το ένα, χωρίς να πιέζουμε τον κιμά, για να μείνουν αφράτα. Τα αλατοπιπερώνουμε γύρω-γύρω και με το δάχτυλό μας πιέζουμε το burger στο κέντρο, για να σχηματιστεί μια λακουβίτσα. Τα τοποθετούμε στη σχάρα με τη λακουβίτσα προς τα πάνω και ψήνουμε 4-5' την κάθε τους πλευρά, γυρνώντας τα μόνο μία φορά. Τα τελευταία 2' του ψησίματος, ακουμπάμε πάνω από κάθε burger μία φέτα cheddar για να λιώσει.
Για το σερβίρισμα: Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ακουμπάμε στη σχάρα, από την πλευρά που τα κόψαμε, για 2'. Βάζουμε το burger στο ψωμί και το καλύπτουμε με δροσερά λαχανικά. Το σερβίρουμε σε ξύλινο δίσκο με μαγιονέζα, κέτσαπ και μουστάρδα.