Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΧοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι
  • Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι

Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι

από Μυρσίνη Λαμπράκη
Χοιρινή ωμοπλάτη σιγομαγειρεμένη στη γάστρα με γλάσο από ρόδι και πετιμέζι
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 σπάλα χοιρινή ολόκληρη
  • 1 ματσάκι φύλλα από θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ροδιού (για το γλάσο)
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού πετιμέζι (για το γλάσο)
  • 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για το γλάσο)
  • 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κανέλα (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κύμινο (για το γλάσο)
  • 6 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 ματσάκι δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 σπάλα χοιρινή ολόκληρη
  • 1 ματσάκι φύλλα από θυμάρι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ροδιού (για το γλάσο)
  • πιπέρι
  • Αλάτι
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού πετιμέζι (για το γλάσο)
  • 1 μικρό λεμόνι (χυμός) (για το γλάσο)
  • 1 κουταλιά σούπας μηλόξιδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κανέλα (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο (για το γλάσο)
  • 1 πρέζα κύμινο (για το γλάσο)