Χοιρινή τηγανιά με πιπεριές, μουστάρδα, μέλι και μπύρα
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσεις μία μπύρα…Ας πούμε σε μία γευστική χοιρινή τηγανιά, με τη συνταγή του #MadewithAB.

Μέτρια
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 800 g φρέσκοι ελληνικοί χοιρινοί κύβοι σπάλας
- 1 κρεμμύδι
- 3 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
- 1,5 κουτ. σούπας μέλι
- 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
- 200 ml μπύρα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 χυμός πορτοκάλι
- 1 χυμός λεμόνι
- 800 g φρέσκοι ελληνικοί χοιρινοί κύβοι σπάλας
- 1 κρεμμύδι
- 3 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες
- 1,5 κουτ. σούπας μέλι
- 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
- 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
- 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι
- 200 ml μπύρα
- 100 ml ελαιόλαδο
- 1 χυμός πορτοκάλι
- 1 χυμός λεμόνι