facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΧοιρινό Κότσι με μπύρα και μουστάρδα
Ab logo
  • Χοιρινό Κότσι με μπύρα και μουστάρδα
Χοιρινό Κότσι με μπύρα και μουστάρδα

Χοιρινό Κότσι με μπύρα και μουστάρδα

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Μέτρια
>60'
4/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

4 μερίδες
  • 2 χοιρινό κότσι καθένα (με κόκκαλο και πέτσα)
  • 500 ml μπύρα
  • 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα με κόκκους
  • 2 κουταλιές σούπας
  • μυρωδικά
  • 2 κ.σούπας μέλι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Πατατούλα«τσιπς»
  • 2 χοιρινό κότσι καθένα (με κόκκαλο και πέτσα)
  • 500 ml μπύρα
  • 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα με κόκκους
  • 2 κουταλιές σούπας
  • μυρωδικά
  • 2 κ.σούπας μέλι
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Πατατούλα«τσιπς»

Ας μαγειρέψουμε

Χαράζετε την πέτσα στα κότσια σε δυο-τρία σημεία με ένα κοφτερό μαχαίρι. Τα βάζετε σε ένα βαθύ μπολ ή πυρέξ. Αναμιγνύετε καλά τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και τα μυρωδικά και με ένα πινέλο αλείφετε τα κότσια. Ρίχνετε την μπύρα και τα σκεπάζετε. Αφήνετε το κρέας στο ψυγείο να μαριναριστεί για ένα βράδυ. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C.

Βάζετε τα κότσια σε γάστρα μαζί με τη μαρινάδα τους. Προσθέτετε 2 με 3 κουταλιές ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε. Σκεπάζετε τη γάστρα και σιγοψήνετε για περίπου 2½ με 3 ώρες. Ξεσκεπάζετε το φαγητό και συνεχίζετε το ψήσιμο για 15 με 20 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα κότσια. Σερβίρετε με τηγανητά πατατάκια τσιπς.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Άλλο
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • 7084850
  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064248
  • Μέλι Θυμαρίσιο 400g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7135652
  • Μπύρα Zythia Lager Κουτί 330ml
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7103499