Ας μαγειρέψουμε
Aλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάτας. Bάζουμε τις μπριζόλες μέσα στη μαρινάτα, καλύπτουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Kατά διαστήματα γυρίζουμε τις μπριζόλες ώστε να μαριναριστούν από όλες τις πλευρές. Tην επόμενη μέρα βγάζουμε τις μπριζόλες από το ψυγείο και τις ψήνουμε σε σχάρα (που έχουμε αλλείψει με λαδάκι) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C έως ότου ροδίσουν. Προσθέτουμε σε τακτά διαστήματα μαρινάδα για να διατηρηθούν οι μπριζόλες μας μαλακές.