Χοιρινό στη σχάρα
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
>60'Κόστος
ΥψηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- Αλάτι
- δενδρολίβανο (για τη μαρινάτα)
- πιπέρι (για τη μαρινάτα)
- αλάτι (για τη μαρινάτα)
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες (για τη μαρινάτα)
- γαρίφαλο (για τη μαρινάτα)
- κανέλα ξύλο (για τη μαρινάτα)
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο κρασί (για τη μαρινάτα)
- πιπέρι
- 4 μπριζόλες χοιρινές
- 1 λεμόνι (χυμός) (για τη μαρινάτα)
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133892
7064248
7064505
7064498
Για δες 4 ακόμη προϊόντα
Ας μαγειρέψουμε
Aλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά της μαρινάτας. Bάζουμε τις μπριζόλες μέσα στη μαρινάτα, καλύπτουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Kατά διαστήματα γυρίζουμε τις μπριζόλες ώστε να μαριναριστούν από όλες τις πλευρές. Tην επόμενη μέρα βγάζουμε τις μπριζόλες από το ψυγείο και τις ψήνουμε σε σχάρα (που έχουμε αλλείψει με λαδάκι) σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C έως ότου ροδίσουν. Προσθέτουμε σε τακτά διαστήματα μαρινάδα για να διατηρηθούν οι μπριζόλες μας μαλακές.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
7133892
7064248
7064505
7064498
Για δες 4 ακόμη προϊόντα