PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h2f/hcb/8909306822686.jpg?buildNumber=1/2 κιλό κιμά βόειο (για τη γέμιση)1 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας (για τη γέμιση)2 αβγά βρασμένα και ψιλοκομμένα (για τη γέμιση)1 ποτηράκι κρασί άσπρο (για τη γέμιση)1 τομάτα μεγάλη, ψιλοκομμένη (για τη γέμιση)2 κουταλιές ελαιόλαδο (για τη γέμιση)1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο (για τη γέμιση)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη μπεσαμέλ)1/2 κιλό περίπου φύλλο κρούστας (για τα χωνάκια)Αλάτι (για τη μπεσαμέλ)1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα (για τη μπεσαμέλ)1/2 φλιτζάνι αλεύρι (για τη μπεσαμέλ)1/2 φλιτζάνι βούτυρο (για τη μπεσαμέλ)αλάτι (για τη γέμιση)μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για τη γέμιση)1 φλιτζάνι ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων (για τα χωνάκια)