Διαλύουμε τη μαγιά με τη ζάχαρη, σε ½ φλιτζάνι χλιαρό νερό και την αφήνουμε στην άκρη για 10’.
Βάζουμε τα αλεύρια, το γιαούρτι, το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ ή μίξερ, προσθέτουμε τη διαλυμένη μαγιά και ζυμώνουμε ρίχνοντας σταδιακά νερό (περίπου 1 ½ ποτήρι).
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μυρωδικά και συνεχίζουμε το ζύμωμα σε πάγκο εργασίας. Βάζουμε τη ζύμη σε ένα ελαφρά λαδωμένο μπολ, τη σκεπάζουμε και αφήνουμε για περίπου 1 ½ ώρα, μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δυο μέρη και πλάθουμε δυο καρβέλια. Στη συνέχεια τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα τοποθετούμε σε αλευρωμένο ταψί. Χαράζουμε με ένα μαχαίρι, τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 20’ – 30’. Ψήνουμε στους 200οC, στη χαμηλή θέση του φούρνου για 45’ – 50’.