Ας μαγειρέψουμε
Πλένουμε πολύ καλά τα χορταρικά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια σε μία μεγάλη λεκάνη, ρίχνουμε το αλάτι και τα τρίβουμε με τα χέρια μας μέχρι να μαραθούν. Έπειτα ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο, το νερό, τα μπαχαρικά και το αλεύρι, τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους. Παίρνουμε ένα ταψί, λαδώνουμε λίγο την επιφάνειά του και στρώνουμε μέσα το μίγμα και το χαράζουμε ελαφριά με ένα μυτερό μαχαιράκι (δεν πρέπει το πάχος της πίτας να ξεπερνάει τα 3 εκ). Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180οC, για 1 ώρα περίπου.