PT1H30M4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h6b/h81/8909304856606.jpg?buildNumber=300 γρ. τομάτες αποφλοιωμένες, δίχως σπόρους κομμένες στα 5100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για το πιστού)200 γρ. φασόλια άσπρα βρασμένα από πριν (ή από κονσέρβα)300 γρ. φασολάκια φρέσκα κομμένα στα 8εκ.300 γρ. κολοκυθάκια, σε ροδέλες250 γρ. ρέβες, σε ροδέλες200 γρ. καρότα, σε ροδέλες πάχους 2 εκ.7 καρφάκια γαρύφαλλου1 κρεμμύδι1 bouquet garniΑλάτι2,5 λίτρα νερό150 γρ. σπαγγετίνι ή μαλλιά του αγγέλου75 γρ. παρμεζάνα τριμμένη (για το πιστού)2 φλιτζάνια φυλλαράκια βασιλικού, πλυμένα και στεγνωμένα (για το πιστού)σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φετούλες (για το πιστού)δάφνη (για το bouquet garni)θυμάρι (για το bouquet garni)δενδρολίβανο (για το bouquet garni)φρεσκοτριμμένο πιπέρι (για το σερβίρισμα)ανάμεικτα τυριά τριμμένα (πεκορίνο, γραβιέρα) (για το σερβίρισμα)σάλτσα πιστού (για το σερβίρισμα)