Ας μαγειρέψουμε
Ζύμη: Βάζουμε το χλιαρό νερό σε ένα μπολ και διαλύουμε μέσα τη μαγιά. Αφήνουμε το μείγμα για 15 λεπτά. Ρίχνουμε σε μια λεκάνη το αλεύρι, το λάδι, το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μείγμα της μαγιάς και ζυμώνουμε μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη απαλή και ελαστική σαν τη ζύμη του ψωμιού. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με πετσέτα και αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30 λεπτά. Γέμιση: Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε για 2 -3 λεπτά τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε τα χόρτα και αρχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθούν και να πέσει ο όγκος τους. Αλατοπιπερώνουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τα χόρτα να μισοκρυώσουν. Προσθέτουμε το δυόσμο και την τριμμένη φέτα και ανακατεύουμε καλά. Χορτοτηγανίτες: Βάζουμε αρκετό ηλιέλαιο σε μια βαθιά κατσαρόλα να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Κόβουμε ένα κομμάτι ζύμης, βάρους περίπου 20-25 γρ. και το ανοίγουμε με τα χέρια (δεν είναι ανάγκη να είναι πολύ λεπτό το φύλλο, αρκεί να χωράει καλά μια κουταλιά γέμιση χωρίς να περισσεύει). Βάζουμε στη μέση 1 κουταλιά από το μείγμα των χορταρικών και κλείνουμε καλά. Τηγανίζουμε λίγες λίγες τις χορτοτηγανίτες μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.