Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα και καραμελωμένα φουντούκια
PT1H12 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h5f/hbe/8909316653086.jpg?buildNumber=4 αβγά (για το παντεσπάνι)Ζάχαρη άχνη (για τη διακόσμηση)2 (για τη διακόσμηση) σοκολατένια βραχάκια1 κουτ. γλυκού μέλι (για τη γέμιση και την επικάλυψη)2 κουτ. σούπας ρούμι ή ουίσκι (για τη γέμιση και την επικάλυψη)200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη (για τη γέμιση και την επικάλυψη)700 ml κρέμα γάλακτος (για τη γέμιση και την επικάλυψη)5 κ.σ. φουντούκια ψημένα (για τη γέμιση και την επικάλυψη)200 γρ. πραλίνα φουντουκιού (για τη γέμιση και την επικάλυψη)Λίγο σπορέλαιο για το άλειμμα της λαδόκολλας (για το παντεσπάνι)2 κουτ. σούπας αραβοσιτέλαιο (για το παντεσπάνι)40 γρ. Κακάο (για το παντεσπάνι)80 γρ. Αλεύρι (για το παντεσπάνι)180 γρ. Ζάχαρη (για το παντεσπάνι)Ξύσμα σοκολάτας (για τη διακόσμηση)