Χταπόδι ραγού µε χυλοπιτάκι
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 1 μερίδα
- 1 lt νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 10 κόκκους μαύρο πιπέρι
- 1 κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκοµµένη
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. κουρκουµά
- 1 κ. γ. µαύρο πιπέρι, ψιλοτριµµένο
- 500 g. χυλοπιτάκι Κορίνθου
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε ροδέλες
- 50 ml λευκό ξηρό κρασί
- 1 φλ. ντοµάτα, σε κύβους
- 1 lt νερό
- 2 φύλλα δάφνης
- 10 κόκκους μαύρο πιπέρι
- 1 κρεµµύδι, ψιλοκοµµένο
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκοµµένη
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό
- 1 κ. γ. αλάτι
- 1 κ. γ. κουρκουµά
- 1 κ. γ. µαύρο πιπέρι, ψιλοτριµµένο
- 500 g. χυλοπιτάκι Κορίνθου
- 1 πιπεριά Φλωρίνης, σε ροδέλες
- 50 ml λευκό ξηρό κρασί
- 1 φλ. ντοµάτα, σε κύβους