Ας μαγειρέψουμε
1. Σε ένα multi ή ένα πολυκοπτικό προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, τη μουστάρδα, τον κύβο λαχανικών, το χυμό πορτοκαλιού, αλατοπιπερώνουμε και τα πολτοποιούμε, μέχρι να αποκτήσει μία λεία υφή το dressing. 2. Στη συνέχεια, σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα ρεβίθια, το καρότο, τη λιαστή ντομάτα, τις σταφίδες, την πιπεριά, τις φέτες πορτοκαλιού, το δυόσμο, το dressing και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα. 3. Σερβίρουμε τη σαλάτα πασπαλίζοντας με το σουσάμι και έξτρα δυόσμο.