Easy
από Σιμόνη Καφίρη

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 160 γρ. μαργαρίνη
- 4 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, αλεσμένα σε πούδρα
- 100 γρ. ωμά φιστίκια, αλεσμένα σε πούδρα
- 60 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας ή παρμεζάνα, τριμμένη
- 2 κουταλιές τριμμένο βασιλικό
- 3 κουταλάκια σπασμένο ροζ πιπέρι
- Αμύγδαλα ασπρισμένα, χονδροαλεσμένα (για την επικάλυψη)
- Καυτερή πάπρικα (προαιρετικά) (για την επικάλυψη)
- Σουσάμι (για την επικάλυψη)
- Ασπράδι ελαφρά χτυπημένο (για την επικάλυψη)
- 160 γρ. μαργαρίνη
- 4 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα, αλεσμένα σε πούδρα
- 100 γρ. ωμά φιστίκια, αλεσμένα σε πούδρα
- 60 γρ. κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας ή παρμεζάνα, τριμμένη
- 2 κουταλιές τριμμένο βασιλικό
- 3 κουταλάκια σπασμένο ροζ πιπέρι
- Αμύγδαλα ασπρισμένα, χονδροαλεσμένα (για την επικάλυψη)
- Καυτερή πάπρικα (προαιρετικά) (για την επικάλυψη)
- Σουσάμι (για την επικάλυψη)