Ab logo
  • Εργολάβοι

Εργολάβοι

από Πηγή ΑΒ Μagazine

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Εργολάβοι

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες

6 μερίδες
  • 4 ασπράδια αβγού
  • 100 γρ. σκόνη αμυγδάλου
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 150 γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα
  • 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ ΝΩΠΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΑΥΓΟ 500 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7146621
  • ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ  1 KG
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7070127
  • Σιμιγδάλι Ψιλό 500g
    500 γρ
    1,6 Ε/ κιλ
    €0,80
    7067683
  • Ας μαγειρέψουμε

    Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μία σφιχτή μαρέγκα.Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με τη σκόνη αμυγδάλου και ενσωματώνουμε μέσα στη μαρέγκα. Πλάθουμε μικρούς εργολάβους και τους καλύπτουμε με το χονδροκομμένο αμύγδαλο. Τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Διεθνή
    Κλασική
    Καθημερινές συνταγές
    Γλυκό
    Όλες οι εποχές
    Γλυκό
    • Εργολάβοι

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΑΣΠΡΑΔΙ ΑΠΟ ΝΩΠΟ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΑΥΓΟ 500 GR
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7146621
  • ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ  1 KG
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7070127
  • Σιμιγδάλι Ψιλό 500g
    500 γρ
    1,6 Ε/ κιλ
    €0,80
    7067683