Εργολάβοι
από Πηγή ΑΒ Μagazine
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου

Θα χρειαστώ υλικά για 6 μερίδες
- 4 ασπράδια αβγού
- 100 γρ. σκόνη αμυγδάλου
- 200 γρ. ζάχαρη
- 150 γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα
- 50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7146621
7070127
7095659
7067683
Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών μαζί με τη ζάχαρη έως ότου γίνει μία σφιχτή μαρέγκα.Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι με τη σκόνη αμυγδάλου και ενσωματώνουμε μέσα στη μαρέγκα. Πλάθουμε μικρούς εργολάβους και τους καλύπτουμε με το χονδροκομμένο αμύγδαλο. Τοποθετούμε πάνω σε μία λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC έως ότου πάρουν χρυσαφί χρώμα.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Γλυκό
Όλες οι εποχές
Γλυκό
Βάλε στο καλάθι σου
Απαραίτητα υλικά
Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
7146621
7070127
7095659
7067683