Ας μαγειρέψουμε
Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε καλά τη μαγιά με το γάλα και τη ζάχαρη, αφήνουμε 10΄λεπτά και κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά. Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια και την αφήνουμε στην κατάψυξη για 15΄. Ανοίγουμε τα ζυμάρια σε δύο κυκλικά φύλλα και με τη ροδέλα κόβουμε σε 8 τριγωνάκια. Τυλίγουμε σε ρολά και αφήνουμε να φουσκώσουν, σε ζεστό σημείο, για 20’. Αλείφουμε τα κρουασανάκια με τον κρόκο και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180ο C. Σερβίρουμε τα κρουασάν με Gouda και τα αγαπημένα μας υλικά.