Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° Κελσίου. Βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος 26 εκ. και στρώνουμε τα τέσσερα από τα φύλλα, τα οποία βουτυρώνουμε κάθε φορά. Τα υπόλοιπα δύο φύλλα τα βάζουμε τσαλακωμένα μέσα στο ταψί. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τα αυγά, το γάλα, το γιαούρτι, το αλεύρι, το μοσχοκάρυδο, το σχοινόπρασο και το πιπέρι. Προσθέτουμε το τυρί στο μείγμα και περιχύνουμε τη γέμιση επάνω από τα φύλλα. Ψήνουμε την τυρόπιτα στους 180° Κελσίου για 50 λεπτά. Τρώγεται ζεστή ή κρύα. Tips: Mπορούμε να προσθέσουμε στην τυρόπιτα πιπεριές και αλλαντικά