Ας μαγειρέψουμε
1. Σοτάρουμε με το ελαιόλαδο τον κιμά και το σκόρδο μέχρι να καβουρδιστεί και να ψηθεί. 2. Αποσύρουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά, το βούτυρο, τις πιπεριές, τον τοματοπελτέ, αλατίζουμε και ανακατεύουμε. 3. Ραντίζουμε τις πίτες με λίγο νερό, απλώνουμε σε λεπτή στρώση τον κιμά με κουτάλι, και ψήνουμε για 10΄ στο χαμηλότερο ράφι στους 170οC. 4. Αραιώνουμε το γιαούρτι με το νερό και προσθέτουμε λίγο μπούκοβο. 5. Σερβίρουμε το ζεστό λαχματζούν πασπαλισμένο με τον κόλιανδρο, συνοδεύουμε με το μείγμα γιαουρτιού και στύβουμε λίγο λεμόνι.