facebook-pixel
Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνFUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
Ab logo
  • FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ
FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

FUSILLI ΜΕ ΚΡΕΑΤΙΚΑ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΜΑΤΑΣ

από Alexandros Papandreou
Εύκολη
1'- 30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά γιαμερίδες

2 μερίδες
  • 500 g Barilla Fusilli
  • 300 g Κρέας
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 20 τοματίνια κομμένα στην μέση
  • 20 g σάλτσα τομάτας
  • 80 ml λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • 500 g Barilla Fusilli
  • 300 g Κρέας
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 20 τοματίνια κομμένα στην μέση
  • 20 g σάλτσα τομάτας
  • 80 ml λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι

Ας μαγειρέψουμε

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα fusilli μέχρι να είναι al dente. Όση ώρα βράζουν τα fusilli, τοποθετείτε ένα μεγάλο βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο. Σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης και την πράσινη πιπεριά για 2-3 λεπτά, πασπαλίζοντας με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προσθέτετε τα κρεατικά από το BBQ μαζί με τα τοματίνια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε τη σάλτσα τομάτας, σβήνετε με το λευκό κρασί, προσθέτετε τα fusilli μαζί με λίγο από το νερό που έβραζαν και ανακατεύετε καλά μέχρι να δέσει η μακαρονάδα. Σερβίρετε σε βαθιά ατομικά πιάτα πασπαλίζοντας με το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο από πάνω.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Μεσογειακή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Κυρίως πιάτο