Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες
Ab logo
  • Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες

Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες

από AB FOODSTORIES
Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες
Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
6 μερίδες
  • 1/2 κ. γ. πικάντικη πάπρικα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 μεσαίες τορτίγιες
  • 350 γρ. αρακάς (Για τον αρακά)
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο (Για τον αρακά)
  • 1/2 κ. γ ξύσμα ακέρωτου λεμονιού (Για τον αρακά)
  • 20 ml χυμός λεμόνι (Για τον αρακά)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τον αρακά)
  • αλάτι (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για τον αρακά)
  • 1/2 κ. γ. πικάντικη πάπρικα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 μεσαίες τορτίγιες
  • 350 γρ. αρακάς (Για τον αρακά)
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο (Για τον αρακά)
  • 1/2 κ. γ ξύσμα ακέρωτου λεμονιού (Για τον αρακά)
  • 20 ml χυμός λεμόνι (Για τον αρακά)
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τον αρακά)
  • αλάτι (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος (Για τον αρακά)
  • 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για τον αρακά)