Φάβα από αρακά με ελαιόλαδο και δυόσμο, με τραγανές τορτίγιες
από AB FOODSTORIES

Εύκολη
>60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 1/2 κ. γ. πικάντικη πάπρικα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 μεσαίες τορτίγιες
- 350 γρ. αρακάς (Για τον αρακά)
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο (Για τον αρακά)
- 1/2 κ. γ ξύσμα ακέρωτου λεμονιού (Για τον αρακά)
- 20 ml χυμός λεμόνι (Για τον αρακά)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τον αρακά)
- αλάτι (Για τον αρακά)
- 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος (Για τον αρακά)
- 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για τον αρακά)
- 1/2 κ. γ. πικάντικη πάπρικα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 μεσαίες τορτίγιες
- 350 γρ. αρακάς (Για τον αρακά)
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο (Για τον αρακά)
- 1/2 κ. γ ξύσμα ακέρωτου λεμονιού (Για τον αρακά)
- 20 ml χυμός λεμόνι (Για τον αρακά)
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι (Για τον αρακά)
- αλάτι (Για τον αρακά)
- 3 κ. σ. φρέσκος δυόσμος, χοντροκομμένος (Για τον αρακά)
- 3 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο (Για τον αρακά)