Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180oC. Χτυπάτε το λαδολέμονο μέσα σε βαθύ πιάτο. Βάζετε την γαλέτα σε ένα άλλο. Αναμειγνύετε τα υλικά της κρούστας σε ένα μπολ.Πλένετε και στεγνώνετε τα φιλέτα του σολομού. Τα αφήνετε για λίγο στο λαδολέμονο, τα περνάτε από την γαλέτα και τα αλατοπιπερώνετε. Τα περνάτε από το μπολ με την κρούστα και τα βάζετε μέσα σε ένα ταψάκι ελαφρά λαδωμένο. Τα ψήνετε για 20-25 λεπτά γυρίζοντάς τα με προσοχή με τη βοήθεια σπάτουλας. Σερβίρετε τα φιλέτα ζεστά και τα συνοδεύετε με τα συνοδευτικά που σας αρέσουν.