Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι
Ab logo
  • Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

από Τίνα Webb

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

31'- 60'

Κόστος

Υψηλό

Αξιολόγηση

5 στα 5
Κλασική
Δείπνο για Δυο
Κυρίως πιάτο
Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
  • 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
  • 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
  • 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
  • 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
  • 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
  • 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
  • Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)

Βάλε στο καλάθι σου

Απαραίτητα υλικά
  • Παπαρούνα Σπόροι 50 g  50 g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7136774
  • Τζίντζερ Εισαγωγής
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7063942
  • Ας μαγειρέψουμε

    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ºC. Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα βαθύ σκεύος και βάζετε τα φιλέτα να μαριναριστούν για 30 λεπτά. Τοποθετείτε τα φιλέτα, με την πλευρά του δέρματος από πάνω, σε ένα ταψί που έχετε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και περιχύνετε με την μαρινάδα. Ψήνετε για 10 λεπτά περίπου. Σερβίρετε με φασολάκια και αρακά στον ατμό που τα έχετε πασπαλίσει με παπαρουνόσπορο και φρέσκα φύλλα βασιλικού.
    Αξιολόγηση
    Καμία
    Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
    Πες μας πόσο σου άρεσε!
    Διεθνή
    Κλασική
    Δείπνο για Δυο
    Μεσημεριανό
    Όλες οι εποχές
    Κυρίως πιάτο
    • Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

    Βάλε στο καλάθι σου

    Απαραίτητα υλικά
  • Παπαρούνα Σπόροι 50 g  50 g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7136774
  • Τζίντζερ Εισαγωγής
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7063942