Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι
Ab logo
  • Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι

από Τίνα Webb
Φιλέτο λαβράκι με τζίντζερ και τσίλι
Εύκολη
31'- 60'
0/5
Υψηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
  • 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
  • 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
  • 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
  • 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
  • 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
  • 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
  • Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)
  • 8 φιλέτα λαβράκι με το δέρμα
  • 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο (για τη μαρινάδα)
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη μαύρη (για τη μαρινάδα)
  • 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο (για τη μαρινάδα)
  • 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη (για τη μαρινάδα)
  • 2 κουταλιές φρεσκοτριμμένο τζίντζερ (για τη μαρινάδα)
  • 100 γρ. Αρακά (για το σερβίρισμα)
  • 200 γρ. φασολάκια στρογγυλά (για το σερβίρισμα)
  • 1 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορο (για το σερβίρισμα)
  • Λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό (για το σερβίρισμα)