PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h2b/h06/8901021958174.jpg?buildNumber=2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνι (για το φιλέτο πέρκας)Πιπέρι1 φλιτζάνι γάλα (για τον πουρέ φασολιών)1 κουταλιά σούπας βούτυρο (για τον πουρέ φασολιών)1 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδο (προαιρετικά) (για τον πουρέ φασολιών)1 πρέζα σκόνη μπαχάρι (για τον πουρέ φασολιών)Αλάτιπιπέρι καγιέν1 κιλό φιλέτο πέρκας φρέσκιας κομμένο σε 4 μερίδες (για το φιλέτο πέρκας)500 γρ. φασόλια γίγαντες μουλιασμένοι από την προηγούμενη μέρα (για τον πουρέ φασολιών)Αλάτι120 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)πιπέρι1 (χυμός) (για την σάλτσα) λεμόνι1/2 (ξύσμα) (για την σάλτσα) λεμόνι1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός (για την σάλτσα)αλάτι (για τη σάλτσα)