Φιλέτο πέρκας με πουρέ φασολιών
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνι (για το φιλέτο πέρκας)
- Πιπέρι
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός (για την σάλτσα)
- 1/2 (ξύσμα) (για την σάλτσα) λεμόνι
- 1 (χυμός) (για την σάλτσα) λεμόνι
- πιπέρι
- 120 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- Αλάτι
- 500 γρ. φασόλια γίγαντες μουλιασμένοι από την προηγούμενη μέρα (για τον πουρέ φασολιών)
- 1 κιλό φιλέτο πέρκας φρέσκιας κομμένο σε 4 μερίδες (για το φιλέτο πέρκας)
- πιπέρι καγιέν
- Αλάτι
- 1 πρέζα σκόνη μπαχάρι (για τον πουρέ φασολιών)
- 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδο (προαιρετικά) (για τον πουρέ φασολιών)
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο (για τον πουρέ φασολιών)
- 1 φλιτζάνι γάλα (για τον πουρέ φασολιών)
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνι (για το φιλέτο πέρκας)
- Πιπέρι
- αλάτι (για τη σάλτσα)
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαϊντανός (για την σάλτσα)
- 1/2 (ξύσμα) (για την σάλτσα) λεμόνι
- 1 (χυμός) (για την σάλτσα) λεμόνι
- πιπέρι
- 120 ml ελαιόλαδο (για τη σάλτσα)
- Αλάτι
- 500 γρ. φασόλια γίγαντες μουλιασμένοι από την προηγούμενη μέρα (για τον πουρέ φασολιών)
- 1 κιλό φιλέτο πέρκας φρέσκιας κομμένο σε 4 μερίδες (για το φιλέτο πέρκας)
- πιπέρι καγιέν
- Αλάτι
- 1 πρέζα σκόνη μπαχάρι (για τον πουρέ φασολιών)
- 1 κουταλάκι γλυκού σκόνη σκόρδο (προαιρετικά) (για τον πουρέ φασολιών)