Φιογκάκια με σάλτσα λεμονιού
από Σιμόνη Καφίρη

Μέτρια
31'- 60'
0/5
Χαμηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 4 κουταλιές μαργαρίνη
- 400 γρ. φιογκάκια ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
- 2/3 φλιτζάνι γάλα
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- 1 λεμόνι, τον χυμό και το ξύσμα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
- Πικάντικο τυρί τριμμένο
- 4 κουταλιές μαργαρίνη
- 400 γρ. φιογκάκια ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι άσπρο κρασί
- 2/3 φλιτζάνι γάλα
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- 1 λεμόνι, τον χυμό και το ξύσμα
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμένα
- Πικάντικο τυρί τριμμένο