Φρέσκο λικέρ µάνγκο
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΧαμηλόΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Άλλη
Ροφήματα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 350 g. μάνγκο
- 350 g. ζάχαρη
- 700 ml βότκα
Ας μαγειρέψουμε
• Κόβουμε το μάνγκο σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και πολτοποιούμε σε χαμηλή ταχύτητα αρχικά, να βραχεί η ζάχαρη και να πολτοποιηθεί ομοιογενώς όλο το μείγμα.
• Προσθέτουμε τη βότκα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3’.
• Σουρώνουμε σε λεπτό σουρωτήρι και γεμίζουμε γυάλινα μπουκάλια με το αρωματικό λικέρ.
• Το διατηρούμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
• Σερβίρουμε με σπασμένο πάγο, σε ποτήρια μαρτίνι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Άλλη
Άλλο
Καλοκαίρι
Ροφήματα