Ab logo
  • Φρέσκο λικέρ µάνγκο

Φρέσκο λικέρ µάνγκο

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Χαμηλό

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Άλλη
Ροφήματα
Φρέσκο λικέρ µάνγκο

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 350 g. μάνγκο
  • 350 g. ζάχαρη
  • 700 ml βότκα

Ας μαγειρέψουμε

• Κόβουμε το μάνγκο σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και πολτοποιούμε σε χαμηλή ταχύτητα αρχικά, να βραχεί η ζάχαρη και να πολτοποιηθεί ομοιογενώς όλο το μείγμα. • Προσθέτουμε τη βότκα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3’. • Σουρώνουμε σε λεπτό σουρωτήρι και γεμίζουμε γυάλινα μπουκάλια με το αρωματικό λικέρ. • Το διατηρούμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. • Σερβίρουμε με σπασμένο πάγο, σε ποτήρια μαρτίνι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Άλλη
Άλλο
Καλοκαίρι
Ροφήματα
  • Φρέσκο λικέρ µάνγκο