Ας μαγειρέψουμε
Μαγειρεύετε το σολομό σε βραστό νερό και προσθέτετε το κρασί,τα μυρωδικά και την πάπρικα. Μαγειρεύετε για 10-12 λεπτά. Ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια. Σοτάρετε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια στο βούτυρο.Βράζετε το ρύζι σε αλατισμένο νερό και το σουρώνετε. Ζεματάτε το σπανάκι σε βραστό νερό. Στρώνετε ένα φύλλο σφολιάτας σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και απλώνετε οριζόντια στο κέντρο το ρύζι. Πάνω από το ρύζι απλώνετε τα ζεματισμέναφύλλα σπανάκι. Τοποθετείτε το φιλέτο σολομού πάνω από το ρύζι και το σπανάκι. Στρώνετετα τα σοταρισμένα μανιτάρια και τα αβγά τακτικά πάνω από το σολομό και καλύπτετε με φύλλα σπανάκι. Βάζετε το δεύτερο φύλλο και κόβετε τη σφολιάτα σε σχήμα ψαριού και αφαιρείτε ότι περισσεύει. Πατάτε με ένα πιρούνι τις άκρες να κλείσουν καλά και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220oC για 25 λεπτά