Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦρουτάλια από την Άνδρο
Ab logo
  • Φρουτάλια από την Άνδρο

Φρουτάλια από την Άνδρο

από AB FOODSTORIES
Είναι η παραδοσιακή «ομελέτα» της Άνδρου, που περιλαμβάνει πολλά ντόπια υλικά όπως το χωριάτικο λουκάνικο, ενώ πολλές φορές φτιάχνεται με γλίνα ή λούζα. Το ντόπιο τυρί και οι πατάτες είνα απαραίτητα. Το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι το «σκεπαστό», αργό ψήσιμο, σε αντίθεση με το τηγάνισμα της απλής ομελέτας.
Φρουτάλια από την Άνδρο
Εύκολη
>30'
0/5
Χαμηλό

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 6 μεγάλα φρέσκα αβγά ελευθέρας βοσκής ΑΒ
  • 2 μέτριες πατάτες «ΑΒ fresh to go», σε λεπτές ροδέλες
  • 1/2 πιπεριά πράσινη «ΑΒ fresh to go», σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι μέτριο «ΑΒ fresh to go», σε ροδέλες
  • 1 ντομάτα «ΑΒ fresh to go», κομμένη σε ροδέλες
  • 1 λουκάνικο Μετσόβου «ΑΒ Επιλογή»
  • 50 ml ml
  • σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 6 μεγάλα φρέσκα αβγά ελευθέρας βοσκής ΑΒ
  • 2 μέτριες πατάτες «ΑΒ fresh to go», σε λεπτές ροδέλες
  • 1/2 πιπεριά πράσινη «ΑΒ fresh to go», σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι μέτριο «ΑΒ fresh to go», σε ροδέλες
  • 1 ντομάτα «ΑΒ fresh to go», κομμένη σε ροδέλες
  • 1 λουκάνικο Μετσόβου «ΑΒ Επιλογή»
  • 50 ml ml
  • σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι