Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα
από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι
Δυσκολία
ΕύκοληΧρόνος
1'- 30'Κόστος
ΜεσαίοΑξιολόγηση
ΚαμίαΚλασική
Πάσχα
Σνακς

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες
- 30 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2 φέτες ψωμιού ολικής ή με προζύμι
- πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
- φύλλα ρόκας και σουσάμι (για το σερβίρισμα)
Ας μαγειρέψουμε
• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού.
• Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί.
• Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας.
• Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Πάσχα
Brunch
Άνοιξη
Σνακς