Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΦρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα
Ab logo
  • Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

από AB FOODSTORIES
Για το Πασχαλινό Τραπέζι

Δυσκολία

Εύκολη

Χρόνος

1'- 30'

Κόστος

Μεσαίο

Αξιολόγηση

Καμία
Κλασική
Πάσχα
Σνακς
Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

Θα χρειαστώ υλικά για 4 μερίδες

4 μερίδες
  • 30 g. γραβιέρα, σε λεπτές φέτες
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 2 φέτες ψωμιού ολικής ή με προζύμι
  • πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
  • φύλλα ρόκας και σουσάμι (για το σερβίρισμα)

Ας μαγειρέψουμε

• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού. • Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί. • Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας. • Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Αξιολόγηση
Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Πάσχα
Brunch
Άνοιξη
Σνακς
  • Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα