Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι
από Πηγή ΑΒ Μagazine

Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 6 μερίδες
- 700 γρ. γάλα φρέσκο (για την κρέμα)
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% (για την κρέμα)
- 160 γρ. ζάχαρη (για την κρέμα)
- 2 ολόκληρα αβγά (για την κρέμα)
- 6 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
- 80 γρ. κορν φλάουρ (για την κρέμα)
- 1 κλωναράκι βανίλιας (για την κρέμα)
- 250 γρ. καταΐφι (για το φύλλο)
- 250 γρ. βούτυρο (για το φύλλο)
- 500 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 20 γρ. Γλυκόζη (για το σιρόπι)
- 300 γρ. νερό (για το σιρόπι)
- 700 γρ. γάλα φρέσκο (για την κρέμα)
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος 35% (για την κρέμα)
- 160 γρ. ζάχαρη (για την κρέμα)
- 2 ολόκληρα αβγά (για την κρέμα)
- 6 κρόκοι αβγών (για την κρέμα)
- 80 γρ. κορν φλάουρ (για την κρέμα)
- 1 κλωναράκι βανίλιας (για την κρέμα)
- 250 γρ. καταΐφι (για το φύλλο)
- 250 γρ. βούτυρο (για το φύλλο)
- 500 γρ. Ζάχαρη (για το σιρόπι)
- 20 γρ. Γλυκόζη (για το σιρόπι)
- 300 γρ. νερό (για το σιρόπι)