Ας μαγειρέψουμε
Για τη ζύμη: Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη στο γάλα, αφήνουμε 5΄να ενεργοποιηθεί η μαγιά. Κατόπιν ζυμώνουμε όλα τα υλικά, προσθέτοντας τελευταίο και σταδιακά το λιωμένο βούτυρο. Αφήνουμε τη ζύμη σε ζεστό σημείο για 30’ να φουσκώσει. Στο μπλέντερ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη μαύρη ζάχαρη, για την κρέμα κάστανο. Ανοίγουμε τη ζύμη, με την βοήθεια ενός πλάστη σε ένα ορθογώνιο φύλλο πάχους περίπου 45x25εκ., απλώνουμε το μείγμα με το κάστανο και πασπαλίζουμε με τη μαύρη ζάχαρη. Τυλίγουμε σε ρολό και με ένα μαχαίρι κόβουμε κομμάτια ζύμης περίπου 3-4 εκατοστά. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στους 180ο C για 25-30 λεπτά. Ετοιμάζουμε την κρέμα γιαουρτιού, λιώνοντας την κουβερτούρα στο γάλα, μόλις κρυώσει προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε το τα ψωμάκια με κρέμα γιαουρτιού.