Γαλοπούλα πορτοκαλένια, γεμιστή με ξερά φρούτα και κινόα
από MADEWITHAB

Μέτρια
>60'
0/5
Υψηλό
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 8 μερίδες
- 200 g κάστανα, βρασμένα, καθαρισμένα και χοντροσπασμένα (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- πιπέρι (για τη γέμιση)
- 2 φλ. ζωμός κότας (για τη γέμιση)
- 50 ml κονιάκ (για τη γέμιση)
- 50 g βερίκοκα αποξηραμένα, κομμένα σε κομμάτια (για τη γέμιση)
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 150 g κινόα (για τη γέμιση)
- 2 g πράσα, (μόνο το άσπρο μέρος) σε ροδέλες (για τη γέμιση)
- 50 g μανιτάρια, αποξηραμένα μέρος), σε ροδέλες (για τη γέμιση)
- 1 γαλοπούλα 3-3½ κιλά, καθαρισμένη
- 50 g κράνμπερις, αποξηραμένα (για τη γέμιση)
- πιπέρι
- 1 φλ. ζωμός κότας
- αλάτι
- 2 κ.σ. μαρμελάδα πορτοκάλι
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ, διαλυμένο σε 2κ.σ. νερό
- 50 ml λικέρ πορτοκάλι
- 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
- 4 μικρά πορτοκάλια κομμένα σε φέτες 0,5 εκ. + 1/2 πορτοκάλι έξτρα
- 200 g κάστανα, βρασμένα, καθαρισμένα και χοντροσπασμένα (για τη γέμιση)
- αλάτι (για τη γέμιση)
- πιπέρι (για τη γέμιση)
- 2 φλ. ζωμός κότας (για τη γέμιση)
- 50 ml κονιάκ (για τη γέμιση)
- 50 g βερίκοκα αποξηραμένα, κομμένα σε κομμάτια (για τη γέμιση)
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο (για τη γέμιση)
- 150 g κινόα (για τη γέμιση)
- 2 g πράσα, (μόνο το άσπρο μέρος) σε ροδέλες (για τη γέμιση)
- 50 g μανιτάρια, αποξηραμένα μέρος), σε ροδέλες (για τη γέμιση)
- 1 γαλοπούλα 3-3½ κιλά, καθαρισμένη
- 50 g κράνμπερις, αποξηραμένα (για τη γέμιση)
- πιπέρι
- 1 φλ. ζωμός κότας
- αλάτι