Γαρίδες πανέ µε σουσάµι και σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
PT1H4 μερίδεςhttps://d3hz4baxchepgp.cloudfront.net/medias/sys_master/h2b/he5/9018199638046.jpg?buildNumber=500 g. πιπεριές Φλωρίνης1 κ. σ. ξίδι από κόκκινο κρασί500 g. γαρίδες Νο 1 ή Νο 2, καθαρισμένες (κρατάμε μόνο τις ουρές)120 g. σουσάμι20 g. μαυροσούσαμο2 αβγάφρεσκοτριμμένο πιπέρι1 φλ. αλεύρι3 εκ. από τον πάτο του τηγανιού έ. π. ελαιόλαδο, για το τηγάνισμααλάτι50 ml έ. π. ελαιόλαδο1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη (ή περισσότερες ανάλογα με το γούστο σας)1 ντομάτα, ξεφλουδισμένη και πολτοποιημένηαλάτι1 κ. γ. πάπρικα καπνιστή1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη1 κ. γ. πελτέ1 κ. σ. μέλι