Γαρίδες σαγανάκι με ούζο και γλυκάνισο
από #MadeWithAB
Θαλασσινοί μεζέδες για το καλοκαίρι

Εύκολη
31'- 60'
0/5
Μεσαίο
Θα χρειαστώ υλικά για
Συστατικά 4 μερίδες
- 1 κ. γ. πελτές ντομάτας
- 100 ml ούζο
- 40 ml ελαιόλαδο
- 16 μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες (κρατάμε τα κεφάλια)
- 1 πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
- 2 μέτριες ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 ματσάκι άνηθος (χωρίς τα κοτσάνια), ψιλοκομμένος
- 30 ml ούζο
- 200 g. φέτα σκληρή, σε κυβάκια
- αλάτι
- 1 κ. σ. μέλι
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. σπόροι γλυκάνισου, κοπανισμένοι σε σκόνη
- 1 κ. γ. πελτές ντομάτας
- 100 ml ούζο
- 40 ml ελαιόλαδο
- 16 μέτριες γαρίδες, καθαρισμένες (κρατάμε τα κεφάλια)
- 1 πιπεριά κέρατο, ψιλοκομμένη
- 2 μέτριες ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και ψιλοκομμένες
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 ματσάκι άνηθος (χωρίς τα κοτσάνια), ψιλοκομμένος
- 30 ml ούζο
- 200 g. φέτα σκληρή, σε κυβάκια
- αλάτι
- 1 κ. σ. μέλι
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 κ. γ. σπόροι γλυκάνισου, κοπανισμένοι σε σκόνη