Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τη φέτα, το ούζο, το κονιάκ, τους αστεροειδείς γλυκάνισους και αλατοπίπερο και ψήνουμε τη σάλτσα για 15 λεπτά. Μετά προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 4-5 λεπτά.
Σκορπίζουμε από πάνω το τριμμένο κασέρι, αφήνουμε 1-2 λεπτά να λιώσει το τυρί και βγάζουμε το φαγητό από τον φούρνο.
Σερβίρουμε τις γαρίδες όσο είναι ακόμη ζεστές.